Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا نماینده مردم ساری در جشنواره گلاب گیری منطقه دودانگه با بیان اینکه دودانگه بهشت گمشده ایران و بهترین گلاب کشور را داراست گفت: ظرفیت تولید و عطر گلاب مناطق دو دانگه و چهاردانگه ساری ده برابر گلاب قمصر کاشان است اما متاسفانه این منطقه شناخته نشده است و باید برای شناساندن این گونه مناطق بکر با طبیعت زیبا و پتانسیل بالای کار مسئولان گردشگری همت بیشتری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین لطف‌الله عباسی بخشدار دودانگه با بیان اینکه چند سالی است که کاشت گل محمدی در بخش دودانگه انجام می‎‌شود، افزود: این جشنواره به منظور شناساندن ظرفیت‌های منطقه، توسعه بخش و بیان موانع و مشکلات تولیدکنندگان اجرا می‌شود.

بخشدار دودانگه با اشاره به اینکه 20 هکتار کشت گل محمدی در منطقه دودانگه داریم، گفت: امکان توسعه این نوع کشت، تا چند صد هکتار وجود دارد و با توجه به مزیت‌های منطقه، جشنواره گلابگیری می‌تواند علاوه بر معرفی این محصول تولیدی در مازندران، باعث جذب گردشگر شود.

این مسئول با بیان اینکه کشت گل محمدی در منطقه دودانگه این مزیت را دارد که مانند سایر استان‌هایی که کشت گل محمدی دارند با کمبود آب مواجه نیستیم، تصریح کرد: به گواهی مراکز تحقیقاتی، گلاب تولیدی از باغات بخش دودانگه مازندران با گلاب دیگر استان‌هایی که در این زمینه قدمت دارند برابری می‌کند.

وی با بیان اینکه رونق جشنواره گلابگیری علاوه بر افزایش درآمد مردم، اشتغال جوانان را هم به همراه دارد، خاطرنشان کرد: در کنار توسعه این جشنواره، معرفی محصول گلاب تولیدی مازندران و افزایش درآمد مردم، به دنبال ایجاد فرصت‌های جدید شغلی هستیم.

در این جشنواره مراسم گلاب گیری با حضور مردم  و مسئولان شهرستان همراه با برنامه شاد و مفرح و استفاده از هنرمندان بومی در باغات گل بخش دودانگه برگزار شد.

منطقه دودانگه مازندران مکانی بکر و ناشناخته است که ده برابر گلاب قمصر کاشان اسانس دارد.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی گلاب گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۷۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران
  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است