Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@07:14:49 GMT

شهمیرزاد و قمصر کاشان خواهرخوانده شدند

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۷۹۹۹

شهمیرزاد و قمصر کاشان خواهرخوانده شدند

شهردار شهر نمونه گردشگری بین‌المللی شهمیرزاد از خواهرخواندگی این شهر نمونه گردشگری بین‌المللی با قمصر کاشان خبر داد.

محمدصالح لقمانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: روزگذشته در نشستی با مسوولان دو شهر همدان و قمصر کاشان یک تفاهمنامه و یک خواهرخواندگی به امضا رسید

وی با اشاره به وجود تشابهات بسیار بین سه شهر شهمیرزاد، همدان و قمصر کاشان تصریح کرد: مهمترین وجه تشابه بین شهمیرزاد و این دو شهر، توریستی بودن هر سه شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار شهمیرزاد ادامه داد: هدف از امضای این تفاهمنامه‌ها هم‌افزایی، ایجاد ارتباط و تعامل بیشتر با هدف جذب توریست و سرمایه‌گذار به منظور استفاده از برخی ظرفیت‌های مغفول مانده این شهرها است.

وی در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص تجربه‌های مشابه دیگر شهرداری شهمیرزاد گفت: این برای اولین‌بار است که شهمیرزاد با یک شهر دیگر خواهرخوانده می‌شود.

لقمانیان با بیان این‌که قمصر و شهمیرزاد از امروز خواهرخوانده شدند ادامه داد: علاوه بر این یک تفاهمنامه نیز بین شهمیرزاد و مسوولان شهری همدان در خصوص افزایش جذب گردشگر، ایجاد فرصت‌هایی برای جذب سرمایه‌گذاری و هم‌چنین ایجاد تشکل‌های مردم‌نهاد منعقد است.

شهردار شهر نمونه گردشگری بین‌المللی شهمیرزاد با تقدیر از مسوولان این دو شهر گفت: شهر همدان هم از نظر رتبه سیاسی و هم از نظر رتبه شهری و تاریخی در جایگاه بالاتری نسبت به شهر شهمیرزاد قرار دارد لذا انعقاد تفاهمنامه با شهرهای همدان و قمصر برای شهرداری و مردم شهمیرزاد یک افتخار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خواهر خواندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست ویدئو کنفرانسی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس این کمیته و مسئولان کمیته فرهنگی در استان ها روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

در این نشست که با محوریت سیاست ها و برنامه های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ و آخرین تحولات در خصوص مراسم پیاده روی اربعین برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین نواب در سخنانی بر لزوم تثبیت معارف دین در اربعین تاکید کرد و بهره گیری از محورهای بیانیه گام دوم انقلاب را در برنامه ریزی های آینده ضروری خواند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، شور و شوق مردم برای حضور در پیاده روی اربعین حسینی را گسترده و وصف ناشدنی توصیف و تصریح کرد: این شور و هیجان باید با معنویت و معارف دینی کامل گردد تا نشاط و لذت همراهی در این مراسم عظیم همچنان در میان مشتاقان حفظ و تقویت شود.

وی در ادامه به تشریح دلایل حضور افراد با دیدگاه‌های مختلف در مراسم اربعین پرداخت و در عین حال تصریح کرد: این همایش عظیم بایستی در جهت خالص سازی انگیزه ها پیش برود و کلاس درسی برای اربعینی ها باشد.

سرپرست حجاج ایرانی افزود: شماری از افرادی که در اربعین حضور می یابند در طول سال به این اندازه وقت برای شرکت در اجتماعات دینی نمی گذارند و این بهترین فرصت است که آنها با معارف و مسایل دینی آشنا شوند و در راستای اهداف امام حسین (ع) محتواهایی که برای اربعین و اربعینیان مفید است به آنها منتقل شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به محورهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و برخی از آنها از جمله اخلاق و معنویت، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و سبک زندگی را از محورهایی دانست که می تواند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های آینده اربعین مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: به عنوان خادم فرهنگی اربعین پیشنهاد می کنیم هر یک از این محورها در یک سال در اولویت فعالیت های ستاد مرکزی اربعین قرار گیرد و برجسته شود.

نواب خطاب به حاضران گفت: شما به‌عنوان پرچمدار فعالیت های فرهنگی اربعین در سراسر کشور خدمت و فعالانه در این عرصه ها تلاش کنید، امام حسین (ع) هم افرادی را که در این مسیر گام بر می‌دارند در دنیا دستشان را می‌گیرد و در آخرت هم مورد توجه سیدالشهداء و فرزندانش خواهد بود.

بر پایه این گزارش، در این جلسه، حجت السلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین گزارشی از برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ ارائه کرد و افزود: پیشنهادها و توصیه های نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در برنامه ریزی ها مورد توجه و استفاده قرار خواهد گرفت.

در پایان این جلسه، آخرین اقدامات، برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین پیش رو ارائه و بحث و بررسی شد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه خود را در خصوص نکات مطرح شده بیان کردند.

کد خبر 6093491

دیگر خبرها

  • رهبر انقلاب در حاشیه نامه یکی از مسوولان امور قرآنی چه نوشتند؟
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • تاکید بر حمایت از کارگران سمنان تا سهم ۴۰ درصدی دانش‌آموختگان از اشتغالزایی
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • خانه مادر شهیدی که دیوارهایش مزین به عکس شهدا است
  • پیاده روی خانوادگی در شهمیرزاد
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران