Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمت‌الله فیروزی‌پور شامگاه چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان کاشان افزود: مسوولان به ویژه دهیاران و شهرداران باید از مدیران بالادستی خود منجمله فرماندار بخواهند مشکلات و نارسایی‌ها را با حضور در بخش‌ها و روستاها برطرف کنند.

وی بیان کرد: نباید منتظر بمانیم افرادی دیگری مشکلات را حل کنند، بلکه سازمان‌ها و اداره‌ها باید با بهره‌گیری قانونی از اختیارها، خدمت به مردم را در راس کار قرار دهند و مسوولان در راه خدمت با استفاده از قانون، تنگناها را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرستان نطنز و بخش قمصر در مجلس اضافه کرد: برخی مغایرت‌ها و محدودیت‌های قانونی و کمبود اعتبار وجود دارد اما باید با استفاده از ظرفیت‌های افراد خیر، مسوولان شهرستان و همدلی مردم مشکلات را برطرف کرد.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت گردشگری در راه خدمت به مردم، از قمصر به عنوان شهر گل محمدی و پایتخت گل ایران یاد کرد و از مسوولان شهرستان خواست تا مشکلاتی که باید برطرف کردن آنها از پایتخت پیگیری شود را اعلام کنند.

فیروزی‌پور اظهار داشت: باید ضعف‌ها و قوت‌ها در بخش قصمر شناسایی و مشکلات مردم منطقه بر اساس برنامه زمان‌بندی شده، پیگیری شود تا مردم در رفاه بیشتری باشند.

وی از  افتتاح شعبه دادگستری در قمصر خبر داد و افزود: این مورد نیز از اداره‌کل دادگستری استان اصفهان مطالبه و پیگیری خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان نطنز و بخش قمصر در مجلس همچنین استقرار برخی نمایندگی اداره‌ها در شهرهای قمصر و جوشقان قالی را خواستار شد و بیان کرد: شهرداران با استفاده از توان شوراهای اسلامی، امکانات مورد نیاز آنها برای این مهم را تامین کنند.

وی با اشاره به تنگناهای کشور و دولت تصریح کرد: اگرچه دولت به دنبال کوچک کردن ساختار خود است اما باید کمک کرد تا در حد امکان فضا برای رفاه مردم تامین شود.

علی‌اکبر مرتضایی، فرماندار ویژه کاشان نیز در این نشست گفت: برطرف کردن مشکلات مورد نظر دهیاران و شهرداران پیگیری و مدیران‌کل دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان به این شهرستان دعوت خواهند شد.

شهرداران و برخی دهیاران در این نشست که به میزبانی شهرداری قمصر برگزار شد، به مشکلات این بخش از جمله ساخت ورودی و خروجی آزادراه کاشان- اصفهان از جاده قمصر، کمبود اعتبار مدیریت بحران، تقویت ایستگاه آتش‌نشانی، راه‌اندازی پایش تصویری شهر جوشقان‌قالی، احداث فاضلاب شهری کامو و چوگان، آسفالت راه‌های اصلی و فرعی و کمبود فضاهای فرهنگی و ورزشی پرداختند.

قمصر در ۲۵ کیلومتری جنوب کاشان قرار دارد.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۸ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها نطنز قمصر نماینده مجلس شورای اسلامی اصفهان کاشان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نطنز قمصر نماینده مجلس شورای اسلامی اصفهان کاشان نطنز قمصر نماینده مجلس شورای اسلامی اصفهان کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۷۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان  در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست قانون بودجه را مطالعه کرده و سهم دستگاه خود را احصا کنند.

ابوطالب شفقت با بیان اینکه صرف هزینه‌های باقیمانده سال ۱۴۰۲ تا پایان تیرماه باید پیگیری شود، اظهار داشت: مدیران همچنین لازم است همه تبصره‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ از محل منابع متمرکز در اختیار دستگاه‌های اجرایی سهم استان را مشخص کنند و نسخه‌های تهیه شده را در اختیار استانداری قرار دهند، تا بتوانیم بیشترین منابع را جذب کنیم.

استاندار لرستان اضافه کرد: مدیران باید مسئول تأمین منابع دستگاه‌ها را انتخاب کنند و از طرف استاندار نیز به زودی یک نفر مسئول تامین منابع انتخاب و منابع و تسهیلات مورد نیاز استان پیگیری خواهد شد.

شفقت تصریح کرد: تأمین منابع باید به طور جدی پیگیری شود و بخش‌های عمرانی، اقتصادی و اجتماعی پیگیری شود و حداکثر تا آخر اردیبهشت مدیران قانون بودجه را مطالعه کنند و نوع اجرای برنامه‌ریزی پیگیری شود.

وی با تأکید بر لزوم مدیریت جهادی از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار سازماندهی شده و تأمین منابع در دستور کار قرار گرفته است. اگر مدیران نسبت به راهکارها نظری بیان کنند و اگر نه باید موارد مورد نیاز استان را اجرا کنند و این اتمام حجت است.

شفقت با بیان اینکه کارکرد مدیران به عنوان کارکرد وزارتخانه مربوطه به دولت ارائه می‌شود، افزود: باید تلاش کنیم بودجه‌های دستگاه ها باید پیگیری شود و سهم استان باید گرفته شود.

وی همچنین از مدیران دستگاههای اجرایی خواست به طور منظم در جلسات شورای برنامه ریزی حاضر شوند، و افزود: اعتبارات تملک دارایی تا پایان تیرماه باید هزینه شود و در این بخش می‌توان از وزارت خانه‌ها درخواست منابع کرد.

استاندار لرستان با اشاره به اجرای موفق طرح بیمارستان نیایش ادامه داد: این طرح در دولت سیزدهم با پیشرفت بسیار خوبی اجرا شده است.

شفقت با تأکید بر اینکه مسئولان باید با سرعت و رویکرد کارشناسانه پاسخگوی استعلامات باشند، همچنین گفت: فرصت جذب منابع وجود دارد و بودجه هنوز بسته نشده است در این راستا مدیران باید برای جذب حداکثری اعتبارات تلاش کنند.

در این جلسه ۱۱ مصوبه امور زیربنایی اداره کل راه و شهرسازی تصویب شد.

دیگر خبرها

  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود