Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری کل طرح‌های زیربنایی استان اصفهان از پیگیری مشکلات راه‌های شهرستان کاشان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی بخش پایانی محور بادرود- کاشان امروز آغاز شده و در کمتر از 6 ماه آینده تکمیل و مشکلات مسیرهای اتصالی شهرستان کاشان نیز تا پیش از پایان سال آینده ساماندهی خواهد شد. 

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ علیرضا صلواتی در حاشیه آئین آغاز عملیات اجرایی بخش پایانی محور بزرگراهی بادرود_کاشان پیرامون این پروژه اظهار داشت: خوشبختانه امروز شاهد تکمیل بخش پایانی محور بزرگراهی بادرود- کاشان هستیم به طول نزدیک به 10 کیلومتر و با اعتباری بالغ بر 330 میلیارد ریال هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره حوادث رخ داده در محور بادرود- کاشان ادامه داد: متاسفانه حوادث ناگوار زیادی در جاده بادرود- کاشان اتفاق افتاده و از گذشته به جاده مرگ معروف شده است اما به یاری خداوند، در یکی دو سال اخیر اتفاقات خوبی برای رقم خورده و نهایتا امروز شاهد کلنگ‌زنی عملیات اجرایی بخش پایانی این مسیر هستیم و در تلاش هستیم که تا 50 درصد در مدت زمان اجرای عملیات صرفه‌جویی کنیم و امیدواریم تا کمتر از 6 ماه آینده این مسیر تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

 مجری‌کل طرح‌های زیربنایی استان اصفهان به مشکلات راه‌های شهرستان کاشان اشاره و تصریح کرد: در حوزه راه‌های بادرود، کاشان، نطنز و قمصر مشکلاتی در حوزه‌های مختلف از جمله ایمنی، روسازی، مسیرهای اتصالی و غیره مشکلاتی وجود دارد که در این راستا ما جلساتی را با نماینده محترم مردم نطنز، بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی برگزار کردیم و در تلاش هستیم که تا کمتر از یک‌سال آینده، مشکلات مسیرهای اتصالی مثل تقاطع غیرهمسطح قمصر وغیره را ساماندهی کنیم. 

وی با اشاره به پروژه‌های سطح استان خاطرنشان کرد: در سطح استان در شبکه‌های آزادراهی موضوع اتصال استان اصفهان، به استان‌های همجوار فارس، چهارمحال و بختیاری و یزد را در قالب پروژه‌های مختلفی از جمله آزادراه اصفهان- شیراز، آزادراه اصفهان- یزد- انار، آزادراه اصفهان- شهرکرد- اهواز و غیره در حال کار و در برنامه داریم و تلاشمان این است که با مشارکت بخش خصوصی شبکه آزادراهی استان تقویت شده و به جز آزادراه اصفهان- کاشان- تهران، اتصالات استان اصفهان به دیگر استان‌های همجوار نیز انجام شود. 

صلواتی در ارتباط با آزادراه اصفهان- شیراز یادآور شد: یکی از پروژه‌های آزادراهی ما، پروژه آزادراه اصفهان- شیراز است که یکی از بزرگترین آزادراه‌های کشور خواهد بود و چیزی در حدود 130 کیلومتر در مسیر اصفهان- شیراز صرفه‌جویی خواهد شد و تلاش می کنیم و امیدواریم که تا شهریورماه سال آینده این پروژه مهم به بهره‌برداری برسد.

 گفتنی است، عملیات اجرایی بخش پایانی محور بزرگراهی بادرود_کاشان به طول 9.5 کیلومتر و احداث زیرگذر تقاطع‌های ابوزیدآباد و اسدآباد با اعتباری بالغ بر ۳۳۰ میلیارد ریال صبح امروز پنجشنبه ۲۳ بهمن آغاز شد. ‌

این مراسم با حضور مهندس حسن‌نیا معاون وزیر راه شهرسازی، مهندس صلواتی مجری کل طرح‌های زیربنایی استان اصفهان، دکتر فیروزی‌پور، نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی، مهندس خضری، مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان و دکتر مرتضایی، فرماندار ویژه کاشان برگزار شد. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اصفهان بخش خصوصی جاده مدیرکل حمل و نقل مشکلات بخش پایانی محور آزادراه اصفهان استان اصفهان سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۹۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است

به گزارش خبرآنلاین، استان اصفهان از دو منظر به خطرناک‌ترین استان کشور در «فرونشست» تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی با عنوان «زمان طلایی زمین سست» نوشت: استان اصفهان از دو منظر به خطرناک‌ترین استان کشور در «فرونشست» تبدیل شده است. مطالعات زمین‌شناسی نشان می‌دهد، اگرچه استان خراسان‌رضوی به لحاظ بیشترین پهنه درگیر فرونشست، اول است، اما بیشترین شهرهای در معرض فرونشست، در استان اصفهان است.

ضمن آنکه باتوجه به تراکم جمعیت در شهرهای اصفهان، این استان در این زمینه حادترین استان کشور در مساله فرونشست به حساب می‌آید.

اصفهان در دوراهی مهار فرونشست یا بروز تبعات ۴گانه این پدیده قرار دارد.

مهار فرونشست از طریق کنترل کشاورزی‌های آب‌بر و پایان دعوای استانی برسر زاینده‌رود امکان‌پذیر است.

درغیر اینصورت افت ارزش ملک یکی از ۴ پیامد منفی فرونشست خواهد بود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902134

دیگر خبرها

  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی کاشان
  • احداث مسیرهای پل ولایت و پل ششم در مراحل پایانی
  • مصوبات شورای ترافیک شهرستان هرسین لازم الاجرا و الزام آور است
  • وضعیت نامناسب آسفالت آزادراه قم – کاشان
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • برخورد ال ۹۰ با گاردریل در آزادراه کاشان - قم با یک کشته و سه مصدوم
  • برخورد ال ۹۰ با گاردریل در آزادراه کاشان - قم با ۴ فوتی و مصدوم + عکس
  • تصادف رانندگی در آزادراه کاشان ـ قم با ۵ کشته و مجروح